Kilpailun reitti on monipuolinen sisältäen korkeuseroja. Reitin pituus on n. 7 km. Kilpailu ajetaan samoissa maastoissa kuin vuoden 1996 Six Days Enduro.

Kilpailukeskus sijaitsee osoitteessa Kalpalinnantie, 14200 Janakkala.

Kilpailun reittivideo

Reittikuvaus

Kierros alkaa lyhyellä rinnepyörityksellä, jonka jälkeen pudottaudutaan vauhdikkaille metsäteille. Tiepohjan jälkeen rytminvaihdoksena mutkittelua kangasmaastossa, josta siirrytään vanhalle hiekkakuopalle. Sieltä kiivetään takaisin kohti laskettelurinteitä, jossa ajetaan rinnettä alas ja ylös ilman suurempia syheröitä useamman kerran. Pitkän vanhan hissilinja alamäen jälkeen siirrytään jouheille koneurille, jossa vauhtia suorilla hillitsee pari pientä puunrunkoa, jonka jälkeen tullaan vielä kerran laskettelurinteeseen, jossa on enemmän mutkittelua ja muutama kumpareen ylitys. Reitin lähtö ja maali ovat varikon reunassa, jolloin huoltojoukotkin näkevät hyvin kilpailun kulkua. Kokonaispituus reitillä 7,1 km ja reitti on vauhdikas ja harrastajaystävällinen, vaikeita ylä- tai alamäkiä ei ole

Huom! Alue on Kahvakoplan käytössä ainoastaan kilpailupäivänä ja reittiin tutustuminen ja ajotoiminta on alueella ehdottomasti kielletty muuna ajankohtana!