Kilpailukeskuksena toimii Pohjolanrinteen Koulu osoitteessa Pohjolankatu 8, Riihimäki.

Kilpailun reitti koostu kolmesta maastokokeesta. Reitti on pääsääntöisesti sama kuin vuoden 2017 kilpailussa, joskin siihen on tehty jonkin verran muutoksia. Siirtymät ajetaan pääsääntöisesti maastossa lyhyitä pakollisia tiesiirtymiä lukuunottamatta. Tällä hetkellä reitillä on pakkaslunta n. 30 cm.

Maastokoeaikaa yhdellä kierroksella A-luokan kärjelle tulee noin 30 min ja kierroksen kokonaispituus on noin 49 km. Yhden kierroksen ajoaika on noin 2 h. Huolto on kierrosten välissä kilpailukeskuksessa. Aikataulu pyritään pitämään SM-luokille tiukkana, jolloin ylimääräistä aikaa huollossa ei pitäisi olla.

Kilpailun reitti on yksityisen maanomistajan alueella ja alueella ajaminen ilman maanomistajan lupaa on kielletty. Lisäksi harjoittelu reitillä on kielletty 15 vuorokauden aikana ennen kilpailua enduron lajisääntöjen mukaisesti.

MK 1/4/7 Racingbike

Kilpailukeskuksesta maastokokeen lähtöön on n. 10 min tiesiirtymä, mikä ajetaan suurelta osin taajamanopeuksissa. Siirtymällä voi olla nopeusvalvontaa. Ennen maastokokeen lähtöä on n. 1 km maastossa ajettava osuus.

Maastokoe on tuttu monelle aiemmista kilpailuista. Alussa on vauhdikasta pelto-osuutta, keskivaiheilla teknisemmin ajettava metsäosuus ja lopussa jälleen vauhdikas pelto-osuus. Ajoaikaa kärjelle tulee n. 13 min. Maastokokeella on hyvät katselupaikat yleisölle ja myös kahvilapalvelut.

Pysäköintimahdollisuus autoille on ensisijaisesti Lasiliirin pihassa Lepistöntiellä. Kantatie 54:lla on pysäköintikielto. Myöskään alueen keskellä olevalle aukiolle ei päästetä autoja.

MK 1/4/7 reittikartta

Alla 21.2.2018 kuvattu video reitiltä. Videon kuvaajana on Simo Kuuslampi.

Alla reittivideo vuoden 2017 kilpailusta. Reitti on pääosin sama myös tänä vuonna. Maastokokeen lähtö ja maali ovat hieman eri paikassa.

MK 2/5/8 Motojysky

Siirtymä edelliseltä maastokokeelta on sääolosuhteiden salliessa maastossa.

Maastokokeen alussa on haastava ja hidasvauhtisempi mäkiosuus, joka jatkuu vielä metsäiseen mäkeen. Keskivaiheilla on vauhdikas pelto-osuus, jossa on muutama pöytähyppyri. Maastokokeen lopussa on tekninen ja hidasvauhtinen metsäosuus, josta ajetaan vielä lyhyt osuus pellolle. Ajoaikaa kärjelle tulee n. 10 min. Maastokokeella on hyvät katselupaikat yleisölle ja myös kahvilapalvelut.

Pysäköintimahdollisuus autoille on ABC:n parkkipaikalla Kinturintiellä.

MK 2/5/8 reittikartta

Alla reittivideo vuoden 2017 kilpailusta. Reitti on pääosin sama myös tänä vuonna.

MK 3/6/9 Endurostart

Siirtymä edelliseltä maastokokeelta on pääosin maastossa lyhyttä tieosuutta lukuunottamatta.

Tekninen ja hidasvauhtinen maastokoe, joka sisältää suuria korkeuseroja. Reitti kulkee osin metsässä ja osin avoimella kentällä. Varoitusmerkit kannattaa huomioida. Ajoaikaa kärjelle tulee n. 8 min.

Maastokokeella ei ole yleisölle pysäköintimahdollisuutta.

MK 3/6/9 reittikartta

Alla reittivideo vuoden 2017 kilpailusta. Reitti on pääosin sama myös tänä vuonna.