Riihimäen Moottoripyöräkerho Kahvakopla järjestää kansallisen Racingbike Endurosprint 2-kilpailun Lopen Räyskälässä lauantaina 1.9.2018. Viime vuonna ajettuun kilpailuun osallistui huimat 321 kuljettajaa, joten myös tänä vuonna odotukset suuresta osallistujamäärästä ovat korkealla.

Räyskälän ajomaastot ovat kangasmetsää, jossa ei ole kiviä eikä mäkiä, joten maasto soveltuu erittäin hyvin myös aloittelijoille. Myös kokeneemmille kuskeille reitti tarjoaa varmasti riittävästi haastetta. Reitillä ei ole myöskään upotuspaikkoja, sillä maasto imee mahdollisen sadeveden hyvin. Reitti ja kilpailu saivatkin viime vuonna runsaasti positiivista palautetta kilpailuun osallistuneilta kuljettajilta.

Kilpailuluokat ovat A, B, C, D, V40, V50, V60 ja K. Yhden kierroksen pituus on n. 10 km. A-, B- ja V40-luokat ajavat kierroksen viisi kertaa ja muut luokat kolme kertaa.

Kilpailu järjestetään Räyskälän lentokentän alueella, joten alueella on erittäin hyvät pysäköintimahdollisuudet yleisölle. Lisäksi kilpailijoille on reilut varikkotilat.

Ilmoittautuminen tapahtuu tuttuun tapaan lauantaihin 25.8. klo 20 mennessä Kalkun palvelussa osoitteessa https://kalkku.fi/rimpkk/.