Enduron suomenmestaruuden tavoittelu alkaa sunnuntaina 26.2.2017 Riihimäellä ajettavasta Motorman SM-endurosta. Mukana ovat kaikki Suomen parhaat kuljettajat mukaanlukien MM-kuskit Eero Remes, Henric Stigell ja Eemil Pohjola. Mukaan on ilmoittautunut myös viime vuoden E3-luokan maailmanmestari britti Steve Holcombe. Hänellä ei ole juurikaan kokemusta lumikelillä ajamisesta, joten on mielenkiintoista seurata hänen etenemistään. Holcombe ajaa numerolla 1 ja lähtee reitille ensimmäisenä kilpailukeskuksesta klo 9.

Järjestävällä seuralla Riihimäen Moottoeipyöräkerho Kahvakoplalla on vahva edustus kotikisassaan, sillä mukaan on ilmoittautunut 25 kahvakoplalaista. Kovinta vauhtia ennakolta pitänevät Marko Tarkkala, Aleksi Jukola, Lari Jukola ja Mika Kaseva.

Kilpailureitti koki suuria muutoksia viime päivien lumisateiden myötä ja samalla muutti kilpailun luonnetta. Ennen sateita, reitti oli erittäin vauhdikkaassa kunnossa, mutta nyt lumen myötä reitti on hidastunut jonkin verran ja samalla ajaminen on muuttunut erilaiseksi.

Yleisölle on tarkemmat ohjeet kilpailun seuraamista varten kilpailun nettisivuilla.