Alkuperäisen suunnitelman mukaan C- ja D-luokan lähtöaika oli SM-luokkien jälkeen, mutta suuren ilmoittautumismäärän takia ja kuljettajien turvallisuuden ja tasapuolisuuden vuoksi aikataulua on jouduttu muuttamaan. Nyt C- ja D-luokat lähtevät SM-luokkien jälkeen heti ensimmäiselle kierrokselle klo 9.43 alkaen.

Kilpailun reitistä etenkin kierroksen viimeinen maastokoe ei sovellu pimeässä ajoon ilman kunnollisia valoja. Alkuperäisellä aikataululla viimeiset kuljettajat olisivat ajaneet MK 5 – MK 6 siirtymän sekä maastokokeen auringon laskettua pimeässä.

Toinen vaihtoehto olisi ollut ajattaa C- ja D-luokilla vain 1 kierros. Saimme kuitenkin jo viime vuoden puolella useilta kuljettajilta pyynnön saada ajaa 2 kierrosta. Näin päätimme tehdä.

Pahoittelemme muutoksen aiheuttamaa haastetta kauempaa saapuville kuljettajille.