Kauden ensimmäinen enduron SM-osakilpailu ajetaan Riihimäellä sunnuntaina 26.2.2017. SM-luokkien lisäksi mukana ovat myös C- ja D-luokat.

Kilpailureitti on tällä hetkellä erittäin vauhdikkaassa kunnossa huonon lumitilanteen ja jäisen maan takia. Samasta syystä valitettavasti osa maastoon suunnitteluista siirtymistä joudutaan ajamaan tiesiirtyminä.  Silti suurin osa siirtymistä ajetaan edelleen maastossa. Yhden kierroksen pituus on noin 47 km ja ajoaika noin 2 tuntia. A- ja B-luokat ajavat kolme maastokoetta kolmeen kertaan. C- ja D-luokat ajavat maastokokeet kahteen kertaan ja lähtevät reitille SM-luokkien jälkeen. Ilmoittautuminen päättyy lauantaina 18.2.2017 klo 20.

Kilpailun kahdella ensimmäisellä maastokokeella on hyvät katselupaikat yleisölle. Näillä maastokokeilla on myös kahvilapalvelut. Tarkemmat ohjeet maastokokeille julkaistaan kilpailuviikolla kilpailun nettisivuilla

Kahvakoplan Marko Tarkkala aloittaa A3-luokan suomenmestaruuden puolustamisen kotikilpailussaan Riihimäellä (Kuva Sport Fotoklubi)

.