Kahvakoplaa edustava, 23-vuotias Otto Tengman on ajanut koko kauden hyviä sijoituksia B-luokassa, ja palkintona tästä hän saavutti nousun A-luokkaan.

Edellisenä viikonloppuna ajetussa Tohmajärven osakilpailussa Tengman voitti B2-luokan, sijoittui koko B-luokassa viidenneksi ja nappasi puuttuvan nousupisteen. Näin hän starttaa nyt kotikisaansa Riihimäellä KTM 350 EXC-F-pyörällään ensimmäistä kertaa A-luokan kuljettajana luokassa E2. ”Ero yleiskilpailun kärkeen on vielä todella iso, mutta tavoitteena on pienentää eroa kokoa ajan”, Tengman toteaa. Kilpailureitille B-luokka starttaa A-luokan jälkeen, mutta nyt luokkanousun myötä myös lähtöpaikka muuttuu ja Otto lähteen ensimmäisenä reitille. ”On mielenkiintoista startata ensimmäisenä reitille ja löytää sieltä hyvät ajolinjat”, Tengman jatkaa. Oton kilpailunumero on 170. Luokkanousun myötä numeropohjan väri vaihtui mustasta keltaiseksi.

Otto Tengman ajaa Riihimäellä ensimmäistä kertaa A-luokan kuljettajana

Otto Tengman ajaa Riihimäellä ensimmäistä kertaa A-luokan kuljettajana